sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tammikuun parhaat ja pahimmat

Tammikuu oli ja meni, joten tässä kuukauden kootut:

Paras uutinen oli loman läheneminen. Pakkasten keskellä se kyllä lohdutti.

Tylsin tapahtuma oli oma sairastelu. Enkä vieläkään oo täysin kunnossa, joten uuden vuoden tavoitteeni siitä, että liikkuisin enemmän ja makoilisin vähemmän on edelleen vain tavoite.

Tammikuun suurin ärsytys oli sää. Ensin järisyttävä pakkanen ja kamala määrä lunta, sitten vesisadetta ja loskaa. Näiden kahden puoliväli, sellainen -5 astetta ois ollut kiva.

Pahin blogiongelma oli valokuvien puute, kuten tästäkin postauksesta näkee. Mulla on yleensä puhelimessa paljon kuvia, joista löytyy kuvitusta jutuille. Mun puhelin hajosi syksyllä, joten varastot oli poikkeuksellisen tyhjät eikä sää ainakaan helpottanut. Mähän käytän blogissa oikeastaan vaan itse ottamiani kuvia, ja monesti selaan puhelimen kuvia juttuaiheita miettiessäni, joten kuukausi oli tällä saralla vähän tylsä.

Paras telkkariohjelma oli Quantico, johon jäin koukkuun ensi minuuteista. Ainoa miinuspuoli oli se, et ohjelma tulee vaan kerran viikossa, kun nykyiseen tyyliin olisi tehnyt mieli katsoa koko kausi suunnilleen kerralla.

Tammikuun kivoin aamu oli viime viikolla, kun duuniin ajaessa huomasin, että päivä alkaa sarastaa. Hip hurraa, valoisampia päiviä kohti!

Tammikuun kiinnostavin kirjaostos oli  Säker stil, jonka ostin duunimatkalta Tukholmasta. Tosin en oo siihen vielä ehtinyt perehtyä, mutta uskon, että kirjasta saan hyviä ideoita ja ajatuksia omaankin vaatekaappiin, ehkä jopa tänne blogiinkin.

Tällaista siis näin tammikuun vikoina minuutteina. Ihanaa viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti