perjantai 12. helmikuuta 2016

Pikainen moi

Vaikka täällä on ollut viime viikon hiljaista, elättelen toivoa, että normaali elämä on jo ihan kulman takana. En siis oo hävinnyt minnekään, paitsi duunimaailmaan, jossa oon viettänyt suunnilleen jokaisen valveillaolotuntini viimeisen viikon. 

Mulla oli siis projekti, joka vihdoin loppui ja joka monenlaisen sählingin johdosta oli lopussa tosi raskas ja rasittava. Näitä mulla on aina välillä, mutta onneksi aika harvoin. Tosin on sanottava, että jotenkin jaksan tällaista nykyään huonommin kuin aiemmin, kun liian vähäiset yöunet tuntuu heti jotenkin takkuisempana olona ja kaiken lisäksi näkyy naamassa. Vanhuus ei tule yksin ilmeisesti.

Ihanaa siis, että nyt on viikonloppu ja saan vähän nukkua univelkoja ja muutenkin rauhoittua. Ehkä päästään vihdoin lomasuunnitelmissakin eteenpäin, meillä on hotelleista lähtien paketti vielä aika levällään, eikä lähtöön ole kuin vajaa kolme viikkoa. Mut hyvin tässä kai ehtii. 

Rentouttavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon projektin loppuun saattamisesta ja viikonlopusta! :)
  Täällä on laitettu lottorivit vetämään ja odotellaan 14 miljoonan turvin suoritettavaa maailmanympärysmatkaa ;)

  -Wingless, myöskin viikonlopputunnelmissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lievästi sanottuna on kyllä tyhjiin puristettu olo, mut eiköhän se tästä taas tasaannu.

   Tosin on kyllä sanottava, että tällaiset viikot saa miettimään, että onko tässä mitään järkeä, mut onneksi nää on kohtuullisen harvinaisia kuitenkin. Ajattelin kyllä itsekin laittaa loton vetämään, et maailmanympärysmatkaa odotellaan täälläkin. Peukut pystyyn molemmille siis! :-)

   Poista