lauantai 23. tammikuuta 2016

Matalalentoa

Hups, miten viikko vilahti nopeasti. Mähän olin reissussa melkein koko viikon ja koska olin toipilaana flunssan ja kuumeen jäljiltä, oon nyt kotiin päästyäni jotenkin erityisen poikki.

Matkat meni kivasti ja melkein aikataulujen mukaan (mitä nyt eka lento oli reilun tunnin myöhässä), mutta on noi muutaman päivän työmatkat aika rankkoja. Ehdin nähdä muutaman lentokentän, yhden lentokenttähotellin ja yhden laitakaupungin hotellin. Ja lukuisia kokoushuoneita ja pari ravintolaa. Ja Globenin vilaukselta. Niinpä täällä blogissakin on ollut hiljaista, kun oon ollut aamusta iltaan totaalisen liikkeessä.


Aiemmin täällä pohdin kampausvaihtoehtoja yhdelle illalliselle, mut tiukan aikataulun ja puutteellisten peiliolosuhteiden takia päädyin omaan vakkariini, sotkunutturaan, johon kuuluu ponnari ja hiukset osa kerrallaan pinneillä kiinni. Ei ollut niin hieno kuin oisin halunnut, mutta toimi riittävän hyvin, kun oli pakko.

Tällaista siis täällä. Ensi viikolla on vielä duunissa haipakkaa, mut sit toivottavasti taas rauhoittuu. Ja ehkä vähitellen päästään lomasuunnitelmissakin eteenpäin.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti