maanantai 4. tammikuuta 2016

Talviloma

Kuten jo muutama päivä sit mainitsin, meillä on vihdoin talviloma varattuna. Ihanaa! Oltiin pitkään jo puhuttu, että lähdetään tänä talvena Karibialle ja siis risteilylle, mutta meillä oli vähän  vaikeuksia löytää sopivaa. Joululomalla sit perehdyttiin asiaan tarkemmin ja muutaman päivän soutamisen ja huopaamisen jälkeen varattiin risteily. Tähän liittyi kyllä oleellisesti se, että Miamin lentoja oli samaan aikaan erityisen halpaan hintaan tarjolla, joten uskallettiin sit tehdä varaukset.

Me lähdetään siis Floridaan maaliskuun alussa. Ollaan pari päivää Miamissa tai jossain lähistöllä ja sit lähdetään viikoksi Oasis of the Seas -laivalle Fort Lauderdalesta. Takaisin tullessa meillä on myös pari päivää jossain Fort Lauderdalen huudeilla, ennen kuin lento lähtee takaisin Suomeen.

Ihan supermahtavaa, kun molempiin suuntiin saatiin vähän tyhjää eikä siis tarvi mennessä eikä tullessa kiirehtiä. Huono puoli tässä on sit se, ettei päästä Nykkiin tällä kertaa ollenkaan, mut ei kai sinne aina tarvikaan päästä. Ollaan siis yleensä (kuten viime talvenakin) yhdistetty Floridaan parin päivän New Yorkin pyörähdys, mutta tällä kertaa päädyttiin tähän.

Mehän ollaan oltu Karibialla jokunen kerta aiemminkin (blogistakin löytyy omalla tunnisteellaan), mutta edellisestä kerrasta on muutama vuosi aikaa. Ehkä juuri siksi odotankin lomaa erityisen innoissani.Luonnollisesti meillä ei oo vielä mitään hotelleja buukattuna, mut pikku hiljaa ollaan niitäkin katsottu. Varmaan ekaksi yöksi otetaan joku hotelli ihan Miamin kentän lähistöltä, kun ollaan perillä vasta illan suussa, mut muuten ei vielä tiedetä yhtään. Tarjontaa kun on ihan älyttömän paljon ja me ei noilla nurkilla olla viime vuosina oltu kuin kerran, joten tuoretta omakohtaista kokemusta ei oikeastaan ole. Onko teillä? 

Kirjoittelen tarkemmin vielä risteilystä ja kaikista varauskuvioista, kunhan saadaan loputkin palaset paikoilleen.

Ihanaa (vaikkakin järisyttävän kylmää) pakkasviikkoa!

4 kommenttia:

 1. No nyt iski kyllä kateus! :D Pelkkä ajatus siitä, että näitä pakkasia pääsisi karkuun Karibialle...!
  Ollaan kerran oltu Karibian risteilyllä Liberty of the Seas:lla ja vuosi sitten käytiin samalla aluksella kiertämässä Välimerta. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka Välimerellä kohteet olivatkin ehkä mielenkiintoisempia, niin palvelu ja fiilis laivalla ei ollut läheskään yhtä lailla rentoa ja ystävällistä kuin Karibialla :) Ja olihan se laivakin kerinnyt hieman "kulahtaa" viiden vuoden aikana...

  Aivan ihanaa talvilomaa!

  -Wingless, kateudesta vihreä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon ihan samaa mieltä siitä, että välimerellä on mielenkiintoisempia kohteita, vaikka en siellä oo vielä risteillytkään. Moneen kertaan oon miettinyt kyllä. Mut mielenkiintoista, et tunnelma ja fiilis on välimerellä niin erilainen!

   Näillä keleillä kyl lasken jo päiviä lähtöön :-)

   Poista
 2. Ooh! Kuulostaa ihan mahtavalle! Osuuko uusia ja/tai mielenkiintoisia kohteita pysähdyspaikoiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mahtavaa kyllä! Meillä on kolme kohdetta, Bahama, St. Thomas ja St. Maarten. Oon käynyt aikaisemmin vaan St. Maartenilla, joka mun mielestä oli kiva rantakohde, mut muut on uusia. Jännittävää!

   Poista