lauantai 3. tammikuuta 2015

Pjazzan brunssi

Yrjönkadulle viime syksynä avattu Pjazza on saanut netissä vaihtelevia arvioita. Ruokaa on poikkeuksetta kehuttu hyväksi, mutta palvelun kanssa on ilmeisesti ollut vähän ongelmia. 

Multa oli mennyt koko ravintolan aukeaminen ihan ohi kunnes yhtenä iltana kävelin Pjazzan ohi ja ikkunoista kurkittuani päätin, että ehdottomasti haluan käydä ravintolan testaamassa. Tila näytti nimittäin tosi viehättävältä.

Ja pari viikkoa sitten kävin sunnuntaina brunssilla. Olin tehnyt pöytävarauksen mikä oli hyvä, koska loppujen lopuksi oli aika täyttä. Meidän varaus oli kello 12 ja silloin oli vielä monta tyhjää pöytää, mutta ne täyttyivät kyllä nopeasti.


Brunssi on italialaistyyppinen buffa juustoineen ja makkaroineen jälkkäreitä unohtamatta. Lisäksi höyryävää pizzaa tarjoiltiin suoraan pöytiin, mikä oli mahtavaa, koska monesti tiskillä roikkuneet pizzapalat ovat lautaselle päästyään jo parhaat päivänsä nähneet.27 euron hintaan kuului buffa ja lasi proseccoa. Kahvin suurkuluttajana tosin olisin toivonut myös kahvin kuuluvan hintaan, mutta tavallista kahvia ei ollut tarjolla ollenkaan. Erikoiskahveja sai kuitenkin tilaamalla mielestäni varsin edullisin hinnoin.

Pjazza on mukavan erilainen lisäys Helsingin brunssitarjontaan ja aion kyllä ehdottomasti mennä uudestaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti