perjantai 30. tammikuuta 2015

Ravintola Sinne

Legendaariseen maineeseen Porvoossa noussut ravintola Sinne aukaisi ovensa Helsingin Eerikinkadulla viime syksynä. Itse kävin Sinnessä jo pari kuukautta sitten, mutta joulukuun tentin ja muun hässäkän takia juttu unohtui tuolloin luonnoksiin ja löytyi vasta nyt, kun arkistojani siivoilin. Tässä siis pari kuukautta vanhoja kuvia mahtavasta Sinnestä.

Sinnen etuosassa on bistro, johon ymmärtääkseni voi tulla ilman pöytävarausta ja varsinainen ravintolan puoli on katetulla sisäpihalla.

Monesti tykkään ravintolassa ottaa fiksatun menun, koska siinä on kaikki palaset mietitty puolestani valmiiksi. Sinnessä tarjolla oli kolmen ja viiden ruokalajin illalliset (43 tai 48 / 59 eur), mutta tällä kertaa poikkeuksellisesti päädyimme valitsemaan ruuat listalta. 


Alkuruuaksi söin kylmäsavustettua kirjolohta, perunasalaattia ja tillimajoneesia.


Pääruuaksi naudan entrecoten, tomaatti-sipulisalaattia ja aiolia.


Jälkiruuaksi villivadelmia, vaniljajäätelöä ja salmiakkimarenkia.


Sinne oli kaikkineen tosi mukava tuttavuus, ilmapiiri oli kiva ja palvelu erityisen ystävällistä. Alkuruoka ja jälkkäri oli superhyviä, pääruokakin hyvä, mutta siihen olisin ehkä kaivannut jotain lisää. Suosittelen siis lämpimästi ja menen itsekin varmasti uudestaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti