sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Pahaa karmaa

Luin joskus jostain, että sellaisten ihmisten, joilla on paha karma, ympäriltä hajoavat kodinkoneet. Ilmeisesti mulla on hyvin paha karma.


Nimittäin jääkaappiepisodista juuri selvittyämme meidän pesukone pimeni eilen. Olin pessyt yhden koneen, ladannut täyteen likapyykkiä seuraavaa varten, eikä kone inahtanutkaan. Irrottelin seinästä, rämppäsin kantta auki ja kiinni ja annoin vähän aikaa olla rauhassakin, mutta ei vaikutusta. No ei muuta kuin kone tyhjäksi ja ihmettelemään.


Meillähän on siis hajonnut viimeisen kuukauden aikana paitsi jääkaappi, sit kahvinkoneeseen tuli jotain vikaa ja mikrokin toimi vähän miten sattuu. Kahvinkeittimen ja mikron ostin välipäivinä, jääkaappi tuli viime viikolla ja nyt sitten tänään ihmettelin, että mitä teen pesukoneen kanssa. Äiti lupautui jo auttamaan, kun surkuttelin asiaa puhelimitse.


Päädyin sitten tänään vielä kokeilemaan, että jos pesukoneella ois vaan ollut huono päivä eilen, ja nyt  se toimii kuin unelma! Tuolla se pesee lakanoita kuin eilistä ei olisikaan. Mutta: realistina ymmärrän kyllä, että lopun alkua tämäkin on, ja meidän täytyy pikkuhiljaa alkaa etsiä uutta konetta. En nimittäin halua, että koneen kanssa tulee mitään isompia yllätyksiä, tiedä vaikka syttyisi palamaan, jos siinä on jotain isompaa vikaa.


Pesukone-episodista huolimatta viikonloppu on muuten mennyt oikein mainiosti. Tavoitteena tosin oli, että oltaisiin saatu varattua meidän Floridan hotellit, mutta niille ei olla vielä suotu ajatustakaan. Ehkä seuraavaksi.


Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti