maanantai 19. tammikuuta 2015

Odotettu paketti

Kyllä on pieni ihminen taas onnellinen! Lähettipojat rimpautti tänään aamupäivällä ovikelloa ison paketin kanssa ja viikon parvekepainajainen on muisto vaan.

Siinä se nyt on, tässä vaiheessa vielä eteisen lattialla odottamassa, että saan kaikki muovit revittyä.


Vaikka loppujen lopuksi kaikki menikin hyvin ja selvittin tosi vähällä, kyllä toi parvekkeella ramppaaminen alkoi pikku hiljaa käydä hermoille. Meidän jääkaappihan hajosi jo reilu viikko sitten, ja siitä lähtien ollaan odotettu uuden toimitusta. Parveke toimi kyllä hyvänä sijaisjääkaappina ja vaan yhtenä aamuna kahvimaito oli vähän jäässä, mutta olihan se pitkän päälle vähän puuduttavaa. Mutta nyt nautin kyllä täysin siemauksin siitä, että kaikki ruuat on keittiössä käden ulottuvilla, eikä jatkuvasti tarvitse rampata edestakaisin.

Olisin toivonut, että tänään olisin jo voinut kertoa tarkemmin meidän lomasuunnitelmista, mutta ikävä kyllä ne on edelleen erittäin vaiheessa. Pitäisi kyllä pian tehdä päätöksiä, kun lähtöön on alle kuukausi, mutta tänään en sitä jaksa miettiä, keskityn vaan ihailemaan uutta jääkaappia!

Ihanaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon!

  Jääkaappi, pyykkikone, astianpesukone... niitä tavallisia jokapäiväisiä asioita, joita ei osaa arvostaa ennen kuin jonkin niistä menettää! Mutta mikä tuuri, että sattui olemaan talvi... ja parveke! Yhden kerran on meiltäkin hajonnut pakastin ja onni onnettomuudessa: talven pahimmat paukkupakkaset kestivät juuri sen aikaa että uusi pakastin asettui taloksi :)

  Mukavaa loman suunnittelua!
  Ja jääkaapin ihailua! ;)

  -Wingless

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja sanopa muuta, hyvälle on tottunut! Mut apua tota teidän pakastinta, onneksi säät suosi teitäkin :-)

   Poista
 2. Onnittelut uudesta jääkaapista! :D Saman kokeneena tiedän tunteesi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Loppu hyvin, kaikki hyvin! Toivottavasti säkin sait uuden kaapin siedettävässä ajassa :-)

   Poista