tiistai 6. tammikuuta 2015

Jatkuva maanantai ja lomaa odotellessa

Omituisia viikkoja nää viimeaikaiset. Töitä, pari vapaapäivää, taas töitä ja taas vapaata. Vapaapäivät on olleet ihania, mutta miinuspuolena on ehdottomasti se, että viikkoon mahtuu monta maanantaina. Huomenna tän viikon toka. Vapaapäivinä kun oon nukkunut pidempään ja sit seuraavana päivänä oon aina ollut töissä aivan poikki. En selvästi oo tottunut tällaiseen rytmiin. 

Mut nyt siis palataan normaaliin rytmiin, joka sekin on ihan kivaa.

Tässä yhtenä lomapäivänä saatiin inspiraatio ja yllättävän halpojen lentohintojen houkuttamina lyötiin talviloma lukkoon. Lennetään eka Floridaan ja sit sieltä vielä muutamaksi päiväksi New Yorkiin. Mahtavaa. Aurinkoa ja suurkaupungin sykettä siis samalla lomalla. Lennot maksoi kaikkineen vain reilut 500/henkilö, joten päätös oli helppo tehdä ja kun meillä ei ollut mitään erityistä mielessä, mennään tällaisella kohtuullisen tutulla paketilla.

Floridassa oon ollut pidempään viimeksi muutama vuosi sitten (risteilylle lähtiessä oon kyllä piipahtanut viimeksi viime talvena), joten se on vähän uutta tavallaan. Nykissä taas on aina ihanaa, joten kivaa että saatiin sekin mahdutettua pakettiin. Yhteensä ollaan reissussa 10 päivää, kun enempään ei talvilomalla venytä.


Helmikuun loppupuolella lähdetään, joten tässä voi taas alkaa laskea päiviä, mahtavaa!

2 kommenttia:

  1. Varmasti ihanaa lähteä jonnekki noin hienoon kaupunkiin, nauti matkasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, varmasti! :-) Tänne blogiinkin tulee lisää lomajuttuja, kunhan meidän suunnitelmat vähän selkiää. Toistaiseksi meillä on siis vaan lennot varattuna, joten mietittävää vielä riittää!

      Poista