torstai 5. helmikuuta 2015

Sky Mall

Luin netistä kamalan uutisen: ikiaikainen suosikkini, Sky Mall on hakeutunut konkurssiin! Ja juuri kun ehdin innostua, että parin viikon päästä lennän jenkkien sisäisellä lennolla ja pääsen tutustumaan Sky Mallin kevätvalikoimaan. Vaikka en tiedäkään, että onko toiminta jo loppunut, vai vieläkö lehtiä koneista löytyy, ajattelin silti näin throwback thursdayn hengessä julkaista uudelleen viime talven jenkkireissun parhaat löydökset. Olkaapa hyvä:

Milläpä sitä lentokoneessa huvittaisikaan itseään, jos ei istuintaskusta löytyvillä läpysköillä. Ikuinen suosikkini on Sky Mall, tuo ostostv:n kaltainen, jos jonkinlaista tavaraa myyvä jenkkifirma, jonka mainoslehtisen otin mukaani talvilomalta.

Ehdin lehden jo pläräämään koneessa, ja olin niin kovin ihastunut moneen juttuun, että ajattelin jakaa niitä teidänkin iloksenne. Valitettavasti vaan unohdin koko homman, ja vasta viikonloppuna siivotessa lehti löytyi uudestaan. Sen takia siis raportointi on vähän myöhässä, mutta toivottavasti nämä huvittavat teitä edes vähän :-)

Tässä siis suosikkituotteeni kevättalven Sky Mall -kokoelmasta:

Vessanpöntön vetokahvan koriste. Kaverit on heti et vau.


Verenkiertoa parantavat jalkahommelit. Huom. säädettävä koko.

Yhdistetty koiranhäkki ja sohvapöytä. 


Tyylikäs zombie-patsas. Huom. Luonnollisen kokoinen!


Maailmankartta-poncho. 


Oven yläpuolelle viritettävä kitara. Sointu kajahtaa ilmoille aina kun oven avaa.


Mitäs piditte? Joko on tilaukset vetämässä?

:-D

Lisäys:
Koska kommenteissa mainittiin pihatonttu, tässä vielä Sky Mallin versio:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti