torstai 19. helmikuuta 2015

Omituinen viikko

...tai oikeastaan pari. Oon viime ajat ollut enemmän tai vähemmän kokoajan liikkeessä ja piipahtanut vain kotona tai hotellissa nukkumassa. Ja rehellisesti voin kyllä sanoa, etten muista, koska mulla olisi ollut näin hankala duunitilanne ennen lomaa. Tai siis niin paljon valmiiksi saatavaa. 

Mut nyt on duunikone kiinni, ajettiin just taksilla kentälle, ostettiin tax freestä aurinkorasvaa ja istutaan loungessa viinilasin ja salaatin kanssa. Oi onnea! Ja ihan muutaman tunnin päästä ollaan jo Floridassa. Tai no, 9 tuntia Nykkiin ja siitä 3 Miamiin, mut kuka näitä laskee.

Toivottavasti säät suosii, kun näin helmikuussakin voi välillä olla epävakaista. Palailen siis linjoille toivottavasti aurinkoisesta Floridasta!

4 kommenttia:

 1. Se ihana tunne kun saa sulkea kaikki työt mielestään pois ja virittäytyä lomamoodiin! Varsinkin tosi tiukan rupeaman jälkeen... Ja monesti työpuhelimen sulkeminen on ollut lomalle se konkreettinen aloitus :)

  Mahtavaa ja aurinkoista lomaa teille!

  -Wingless

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-)
   Täällä me jo ihmetellään aurinkoa, aivan ihanaa! Kirjoittelen huomenna tarkemmin kuulumisia!

   Poista
 2. Ihanaa lomaa, nauttikaa!! Ja tehkää hyviä ostoksia!
  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, olin unohtanut vastata tähän! Mut kiitos, ollaan kyllä nautittu joka hetkestä! Ostokset on toistaiseksi vielä vähän vaatimattomat, kun ollaan vaan löhöilty altaalla, mutta ehkä täällä Nykissä pääsen korjaamaan tilanteen. Terkkuja!

   Poista