maanantai 16. helmikuuta 2015

Ärsyttävä ihminen

Niin paljon kuin ärsyynnynkin ihmisistä, jotka valittaa duuneista ja lähinnä niiden määrästä, musta on tullut se valittaja.

Oon nimittäin viime päivät tehnyt hommia ihan hulluna, eikä loppua näy ennenkuin torstaina alkaa loma. Mun duuni on siis sellaista, että hoidan itsenäisesti tiettyjä projekteja, joiden deadlinet ei odota, joten pöytä on pakko saada tyhjäksi ennenkuin pääsen lähtemään. Koko tilanteen oikeastaan keikautti päälaelleen yksi ylimääräinen, työläs homma, joka putosi suunnilleen taivaasta muutama viikko sitten. Yhdistettynä muihin töihin ja viime viikkoiseen monen päivän koulumatkaan oon ollut tässä enemmän tai vähemmän äärirajoilla ja koko viikonloppukin meni töitten parissa.

Lohduttavaa on tietenkin se, että tää on vain väliaikaista ja parin päivän päästä muisto vaan, ainakin tältä erää. Ja aurinko ja loma on oikeesti ihan muutaman päivän päässä, joten senkin voimalla jaksaa painaa vielä pari päivää. Pahoitteluni siis siitä, että täällä blogissakin on ollut vähän hiljaista, mutta toivottavasti pääsen pian täälläkin normaaliin päiväjärjestykseen.

Tällaisia tunnelmia siis tänään. Ihanaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti