torstai 12. helmikuuta 2015

Kotona kääntymässä

Ihanaa olla taas kotona! Ainakin hetken. Tulin siis eilen ja ens viikolla lähdetään taas, nyt siis talvilomalle.

Muutama päivä Englannissa meni varsinaisessa hujauksessa, kuten yleensäkin. Meillä oli siis kahden päivän lähiopetusjakso, joka oli tosi tiivis. Luentoja ja ryhmätöitä, ja sit tarjolla olisi vielä ollut tapaamisia ohjelman johtajan tai tutorin kanssa, mutta ne jätin väliin. Tai siis en edes oikein tajunnut, että sellaiseen olisi pitänyt varata aika. Ei sillä että mulla olisi ollutkaan mitään ihmeellistä kysyttävää tai epäselvää.

Mut on noi sillai kyllä raskaita, että matkat on pitkiä (mullakin siis parin tunnin lento ja junamatka molempiin suuntiin), mutta siinä mielessä tosi antoisia, että onhan se ihan eri asia kuulla jonkun selittävän asioita ja sit tehdä ryhmissä tehtäviä kuin vain lukea itse. Ja onneksi mulla on mahdollisuus osallistua myös näille jaksoille työnantajan tuen ansiosta. Kaikin puolin kannattava matka siis. Paitsi että nyt työpöytä pullistelee papereita ja hommia ennen lomaa on niin paljon, etten oikein itsekään tiedä miten kaikesta selviän. Onneksi on vielä päiviä ennen lähtöä.

Lontoossa pääsin pitkästä aikaa nauttimaan majoituksesta ihan super-pienessä huoneessa. Asuin Paddingtonin Mercuressa vikan yön ja vaikka oon ollut siellä lukuisia kertoja ennenkin, näin pientä koppia en ennen siellä ole nähnyt. Just mahduin istumaan tuolille, isompi ei olisi mahtunut. Pöydällä on mun Lontoon perussafka eli vastapäisestä Burger Kingistä haettu Whopper, kun juna oli myöhässä enkä enää jaksanut lähteä syömään. Oi näitä työmatkailun iloja!

Ens viikolla mennään siis taas. Loma alkaa olla muuten paketissa, mutta yksi hotelliyö on vielä varaamatta. Ehtiihän tässä. Autokin varattiin just Floridan pätkälle, eli viittä vaille valmiita ollaan!

Ihanaa viikon jatkoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti