lauantai 21. helmikuuta 2015

Oi aurinko!

Pitkälle matkustamisessa on se hyvä puoli, että päivänkin jälkeen tuntuu jo siltä, että olisi ollut ikuisuuden lomalla. Meidän torstain matkapäivästäkin tuntuu olevan jo paljon kauemmin kuin vain yksi kokonainen päivä.

Mehän lennettiin siis New Yorkin kautta ja vaikka kone oli vähän myöhässä, ehdittiin neljän tunnin stopin ansiosta hyvin jarkolennolle. Ehdittiin Kennedyllä jopa syömään, joka oli ihan parasta! Lennot meni mukavasti, tai niin mukavasti kuin nyt noin pitkät lennot voi mennä ja sain jopa molemmilla lennoilla vähän nukuttua. Kovin harvinaista.

Meidän lento oli Miamissa vähän myöhässä, lähempänä kahtatoista yöllä ja oltiin kyl aika poikki. Onneksi meillä oli kenttähotelli varattuna eli soitettiin vaan hotellin shuttle hakemaan. Me asuttiin Quality Innissä, joka oli ihan ok ja toimiva meidän tarkoitukseen. Huoneet oli isot ja sängyt mukavat, tai ainakin nukuttiin kuin tukit. Aamupala kuului hintaan ja oli musta astetta parempi kuin complimentary breakfast täällä yleensä. Pieni miInus tosin siitä, että hotelli oli lentokenttähotellistatuksestaan huolimatta aika kaukana kentältä, yölläkin matkaan meni reilu vartti autolla.

Perjantaiaamuna haettiin vuokra-auto ja suunnattiin tänne Fort Lauderdaleen. Ennen hotelliin kirjautumista suunnattiin Sawgrass-ostarille, sisko perheineen oli nimittäin samaan aikaan Floridassa ja yllätettiin siskon tytöt treffaamalla koko poppoo. Tytöt oli ihmeissään ja ostosten lomassa ehdittiin vaihtaa kuulumisetkin. Mahtava yllätys siis! Mitään ihmeellisiä ostoksia ei tosin vielä tehty, oltiin varman matkan jälkeen sen verran poikki, ettei oikein jaksettu keskittyä. Käytiin vielä samalla jengillä illalla syömässä, joten oltiin kyl aika poikki kahden päivän reissaamisen jäljiltä kun päästiin illalla hotelliin.

Asutaan täällä Seminole Hard Rock Hotellissa, joka on intiaanireservaatissa. Mies pääsee casinolle pelaamaan pokeria ja mä makaan altaalla. Huomiseksi tosin on luvattu vähän pilvisempää säätä, joten katsotaan, jos suunnattaisiin paremmalla onnelle uudestaan outlet-ostoksille. 

Sellaista siis täällä. Terkut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti