keskiviikko 17. elokuuta 2016

New York

Hip hurraa! Niinkuin jo lyhyesti mainitsinkin, me lähdetään ihan kohta New Yorkiin. Ihan mahtavaa!

Mehän ollaaan suunniteltu tai toivottu jo pidemmän aikaa, että päästäisiin syksyllä vielä lyhyelle lomalle. Ollaan kärkytty lentoja oikeastaan jo keväästä ja ykkösvaihtoehto New York on vaikuttanut vähän toivottomalta, kun lentojen hinnat on olleet ihan liian korkeita. Ainakin tollaista lyhyttä pyrähdystä varten. Mulla on nimittäin vain muutama päivää lomaa ja viikonloppuun yhdistettynä vielä pari päivää lisää, joten aikaa ei mitenkään liikaa ole. Nyt kuitenkin jokunen viikko sit bongattiin sopiva tarjous ja samantien buukattiin Finskin suorat lennot, vaihdoilla matka-aika ois nimittäin ollut aivan liian pitkä.

Me lähdetään syyskuun tokalla viikolla ja ollaan perillä 4 yötä. Oon tosi innoissani, syyskuussa Nykissä on normaalisti vielä tosi kivat ilmat ja ehtiihän muutamassa päivässäkin vaikka mitä.
Mitään suunnitelmia meillä ei vielä oo, eikä edes hotellia varattuna, mut ehtiihän tässä vielä. Mulla on tosin vähän tässä tulevina viikkoina haipakkaa, kun piipahdan ennen Nykkiä vielä Roomassakin. Se tosin on työmatka, mut toivottavasti ehdin sielläkin edes vähän pyöriä kaupungilla.
Näissä merkeissä ihanaa viikkoa!

2 kommenttia: