tiistai 9. elokuuta 2016

Juurikasvua ja kuivashampoota

Loma on ihmisen parasta aikaa. Paitsi siinä vaiheessa, kun on jo palannut töihin ja oma kampaaja lomailee edelleen. Ei sillä etten kampaajallenikin lomaa soisi, mutta kun oon vuosikausia värjännyt hiuksiani neljän viikon välein ja edellinen visiitti oli ennen juhannusta, juurikasvu tuntuu ihan karmivalta. Ja siltä, et kaikki varmaan sen huomaa. Hätäpäissäni ostin jo tummahiuksisille tarkoitettya kuivashampoota, jolla mainosten mukaan saa tyveen ruskeaa väriä. Ei auttanut väriongelmaa yhtään, vaikka sinällään tykkäänkin noista Batisten kuivashampoista, jotka on ihan ehdottomasti mun suosikkeja noista markettimerkeistä. Erityisesti ne pienet pullot on työmatkalaisen pelastus parin päivän reissulla.

Kuivashampoosta puheen ollen, uusi löytöni tällä saralla on viimein Suomeen rantautuneen Living proofin Perfect hair Day -kuivashampoo. Ehdottomasti paras ja mun hiuksille sopivin kuivashampoo, jota oon aikoihin kokeillut.


Mut huomenna pääsen vihdoin kampaajalle ja väriongelma on taaksejäänyttä elämää. Oi onnea!

Ihanaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Voi kuivashampoo kuinka sua kaipaan! Viisi kuukautta reissussa eikä tosiaan ole helppoa löytää Aasiasta minkäänlaista kuivashampoota. Varmaan yksi parhaita juttuja sitten, kun pääsee taas Suomen kamaralle. Sitten en ehkä pese hiuksia enää ikinä, haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava suunnitelma :-D Raporttia odotellessa siis.
   Mut vakavasti puhuen, kuivashampoo on kyllä mahtava keksintö. Ja bonuksena tulee vielä se, et tällaiseen tyypilliseen suomalaiseen, lasimaiseen ja pahimmillaan päätä pitkin roikkuvaan tukkaan saa kivasti vähän ryhtiä ja rakennetta muutamalla suihkauksella.

   Poista