keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Matkasuunnitelmia

Departure in 8 days lukee kännykän sovelluksessa, joten me oikeesti lähdetään ihan just! En mitenkään taas usko, kuinka nopeesti aika on mennyt, justhan me vasta varattiin meidän loma. Lähtö on siis jo ens viikolla, mutta kuten kuvaan kuuluu, asiat on vähän levällään. Mähän oon näissä matka-asioissa vähän soitellen sotaan -tyyppi, monesti varataan matkat aika viime tipassa ja sit mietin, et ehkä kuitenkin ehdin tässä hyvin tutustumaan paikkaan ja tekemään suunnitelmia, ja sit yhtäkkiä istunkin jo koneessa. Oon mm. lähtenyt jenkkeihin ilman lentolippuja, printattuja siis, siihen aikaan vaadittiin, et imigraatiossa pitää näyttää paluulippu tarvittaessa, eikä silloin ollut vielä sähköpostia kännykässä. Kerran lähdin Nykkiin ilman hotellin osoitetta, tosin olin kyllä ollut samassa hotellissa aiemmin ja suunnilleen muistin missä se on mut tenkkapoo tuli siinä vaiheessa, kun koneessa aloin täyttämään tullilappua a siihen piti laittaa osoite. Onneksi tarkempi tarkastelu paljasti, että lappuun pitää laittaa osoite tai hotellin nimi, jonka kyl sit muistin. Kaikenlaista.


Meillä on siis sellainen ohjelma, että ollaan risteilyn molemmin puolin pari yötä Miamissa tai jossain lähistöllä. Vikoille öille hotelli on jo varattu, mutta alkupäähän ei mitään. Meidän lento tulee Miamiin illalla, joten eka yö ollaan varmaan jossain kenttähotellissa ja siitä ois tarkoitus ekana kokonaisena päivänä tehdä vähän ostarikierroksia ja mennä sit jonnekin lähemmäs Fort Lauderdalea tokaksi yöksi.Meidän risteily lähtee siis Fort Lauderdalesta ja laivalla ollaan koko viikko. Kohteina meillä on Bahama, St. Thomas ja St. Maarten, joista vikassa oon käynyt ennenkin ja joka musta oli kiva. Jännittävää ja mahtavaa kyllä. Ja omituista, et ollaan lähdössä vasta nyt, kun yleensä ollaan pidetty talviloma jo tammikuussa tai viimeistään helmikuun alussa.


Kirjoittelen varmaan jossain vaiheessa enemmän risteilyistä, niiden varaamisesta, aktiviteeteista laivalla ja kaikesta sellaisesta. Ja tietty Floridan ostosmahdullisuuksista! 

Ihanaa loppuviikkoa!

2 kommenttia: