sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Tauko

Mä oon onnistunut kehittämään itselleni jonkun omituisen kiireen. En ymmärrä miksi tai mistä, mut tällä hetkellä päivät menee sellaista tahtia, että ei mukaan ehdi. Tai onhan meillä duunissa tehty pieniä muutoksia organisaatioon ja vastuisiin, joten se ehkä vähän selittää.

Koska päivätyö on mun oikea työ, enkä nää mitään järkeä siinä, et kävisin täällä blogissa kerran viikossa kitisemässä kuinka kiire taas on, joudun nyt valitettavasti laittamaan blogin määrittelemättömäksi ajaksi tauolle. Tähän ei siis liity yhtään mitään dramatiikkaa, kyse on ainoastaan siis siitä, että priorisoin oikeat duunit hetkeksi. 

Täällä siis hiljenee hetkeksi. Ihanaa syksyä kaikille!

4 kommenttia:

 1. No onpa harmillista! Juttuja on ollut niin kiva lukea! Toivottavasti tauko on vain lyhyt!
  E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Mä en oo yhtään ajatellut, että minkä pituinen tauosta tulee, koska päätin siitä ihan vaan sen takia, et tällä hetkellä en ehdi panostaa tähän niin paljon kuin haluaisin. Mut tällä hetkellä ajattelen, et varmaan joitain viikkoja menee, tuskin sen pidempään :-)

   Poista
 2. Voi ei! Löysin vasta nyt takaisin blogiisi sen jälkeen kun blogilista hiljeni! No mutta luotan siihen, että viimeistään New Yorkin matkalta tulee taas jotain uusia kuvia ja juttuja ;) Siihen saakka pitänee ottaa kiinni missä kaikkialla olette tässä välillä kerennyt matkustella! :)

  -Wingless

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Ja mä kyllä muistan sut, joten erityisen mahtavaa, että löysit takaisin!

   Tauko on tosiaan vaan tauko, johon kiireen lisäksi vaikutti sarja erilaisia teknisiä ongelmia, jotka onneksi nyt vaikuttaisivat olevan ohi. Eli enköhän mä tänne lähiviikkoina palaa, kun pääsen duunissa yhden ison deadlinen yli. Toivottavasti siis siihen asti vanhoissa jutuissa riittää lukemista :-)

   Poista