tiistai 29. syyskuuta 2015

Syysloma

Meillä mies on aina se järjen ääni, kun alan sauhuta, että pitäis keksiä joku loma. Nytkin ehdin monen kertaan ihmetellä, että miksi meillä ei ole syksylle varattuna mitään ja mies on muistutellut, että ehkäpä siksi, että kummallakaan ei oo lomaa ja ollaan jo aiemmin puhuttu, että lähdettäisiin talvella jonnekin lämpimään, joten ehkä nyt syksyllä pysytellään ihan täällä Suomessa.

Niinpä vaihdoin taktiikkaa ja hiljenin. Pari viikkoa meni kunnes mies ehdotti, että pitäiskö sittenkin lähteä nyt syksyllä jonnekin. Ja oikeastaan aika lailla samantien varattiin Nykin lennot, kun sopiva tarjous osui kohdalle.


Kuten sanottu, meillä ei kummallakaan oo syksyllä lomaa, mut vapaapäiväsumplaamisella saatiin aikaiseksi vähän pidennetty viikonloppu ja marraskuun lopulla lähdetään. Ihan mahtavaa! Vaikka en oo tippaakaan jouluihminen, musta on mahtavaa nähdä Nykin jouluhömpötykset, en nimittäin ikinä ole siellä näin lähellä joulua ollut. Mahtavaa siis!

Edelliseen kirjoitukseen liittyen vielä sellainen juttu, että en sit enää olekaan Instagrammissa. Kävin, hermostuin ja häivyin. Tai suunnittelen häipyväni, kunhan tajuan miten tili poistetaan. Se oli lyhyt vierailu, mut ehkä jossain vaiheessa kokeilen uudestaan ja sillä kertaa suunnittelen homman vähän paremmin. Nyt nimittäin en oikein itsekään tiennyt, että mitä siellä haluan julkaista ja jotenkin hermostuin täysin ja täydellisesti tässä parin päivän aikana. Palailen siis ehkä siihen jossain vaiheessa :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti