sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Sadetta ja ukkosta

Ollaan tänään saatu nauttia oikein kunnon monsuunisateesta.

Vielä aamiaiselle lähtiessä aurinko paistoi, mutta sen jälkeen vettä onkin tullut enemmän tai vähemmän koko päivän. Meidän aamiaispaikka on tosi korkealla ja myrskyn lähestymisen näki selvästi. Taivaanrannassa nimittäin tummeni, horisontissa näkyvät Phi Phi -saaret hävisivät ja tumma alue lähestyi kovaa vauhtia. Tarjoilijoihin tulikin vauhtia, kun aamiaishuone on osittain avonaista, parvemaista tilaa ja äkkiä piti saada pressut ikkunoiden eteen.

Ollaan siis vietetty koko päivä täällä hotellialueella. Vähän tietty tylsää, että huoneesta ei oikein voi lähteä minnekään, mutta ei meillä täällä mitään hätää ole. Tilattiin huonepalvelusta safkaa ja ihmeteltiin säätä meidän katetulla terassilla (välillä kyl jouduttiin menemään sisälle suojaan). Vettä on nimittäin tullut ihan saavista kaatamalla, tosin nyt illalla sade on rauhoittunut tihkuksi. Sähkökatkojakin oli päivällä muutama.

Vähän on maisema muuttunut eilisestä.


Me ollaan täällä vielä huominen ja tiistaina olisi tarkoitus lähteä jonnekin. Ei vieläkään tiedetä minne. Perjantaiksi meillä on varattu Krabi-Bangkok -lennot.

Terkut siis täältä sateen keskeltä! Toivottavasti huomenna olisi edes vähän kivempi ilma!

1 kommentti:

  1. Siellä on onneks lämmin, täälläkin tulee vettä kaatamalla, ja on kylmä..

    VastaaPoista