tiistai 24. kesäkuuta 2014

Koh Lanta

Terkut aurinkoiselta Koh Lantalta! Täällä on ollut ihan pilvetön taivas ja ihanan aurinkoista ja lämmintä.

Asutaan ihan saaren pohjoiskärjessä Saladanin kylän vieressä. Meidän hotelli on mahtava, neljän tähden Crown Lanta -resort meren rannalla. Low season vaikuttaa hintoihin, maksettiin tästä ainoastaan 40 euroa yö. Thaikkuhintoihin verrattuna tää on kalleimmasta päästä, mut haluttiin asua vähän kivemmassa paikassa, missä on hyvä allasalue ja palvelut.


Meidän huone on ihan muutaman askeleen päässä isosta uima-altaasta, ja käytettiinkin koko päivä altaalla makoiluun.


Hotellialue on iso ja korkeuserot huimia. Täällä onkin hyvä systeemi: hotellin puolesta kuljetukset järjestyy puhelinsoitolla. Soitto respaan ja pieni golfkärryn tyyppinen auto tulee hakemaan. Vaikka matkaa esimerkiksi aulaan ei ole paljoakaan, mäet on tosi jyrkkiä ja kerta kävelyä riitti :-) Tänään kylille lähtiessä jo tilasinkin kuljetuksen ja aulasta jatkettiin tuktukilla.


Maisemia aamiaishuoneesta.


Täällä tosiaan huomaa, että ei ole ihan kiihkein turistiaika. Saladanissa monet paikat on kiinni, mut sentään muutamia ravintoloita ja kauppoja on aukikin. Hierojallekin päästiin tänään eli palvelut on vaikkakin rajalliset, meille ihan riittävät.

Oltiin varattu tää perjantaihin, mut ainakin nyt tuntuu siltä, et ollaan täällä vielä viikonlopun yli. Torstaina ajateltiin lähteä Phi Phille.


Terkut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti