torstai 24. huhtikuuta 2014

& Other Stories

HM:n omistama, viime vuonna ensimmäiset liikkeensä Eurooppaan avannut ketju & Other Stories on varmasti yksi kiinnostavimmista uutuuksista pitkiin aikoihin ketjuliikkeiden saralla.

 


& Other Stories keskittyy laadukkaampiin vaatteisiin, koruihin ja kosmetiikkaan, mutta pyrkii pitämään hintatason kohtuullisena. Käytännössä hintataso on karkeasti sama kuin COSilla.

 

Suomi ei valitettavasti omaa liikettään vielä saanut, joten itsekään en ollut & Other Storiesissa käynyt ennen muutaman viikon takaista Lontoon matkaa, jossa ekaa kertaa pääsin ihmettelemään tämän huomiota herättäneen uutuuden tarjontaa ihan livenä. Regent Streetillä sijaitseva kaksi kerroksinen kauppa oli kyllä mahtava tuttavuus. Liike on visuaalisesti tosi erilainen kuin mihin vaatekaupoissa on yleensä totuttu, korut ja asusteet on ripoteltu vaaterekkien väliin ”Buy the look” –tyyliin. Vaaterekit olivat pyörillä kulkevia, yksinkertaisia rekkejä ilman turhia krumeluureja.

 


Vaikka vaatteet olivatkin sinällään kiinnostavia, en kuitenkaan itselleni löytänyt mitään. Haalaria ja mekkoa kokeilin, mutta nekin jäi sitten ostamatta. Aika oli ehkä valikoiman kannalta vähän huono, koska midseason sale oli loppumetreillä, joten valikoima oli ehkä normaalia heikompi. Kynsilakan sentään ostin ja lisäksi löysin hopeisen sormuksen.



Kaikkiaan kyllä tykkäsin kovasti ja ehdottomasti aion mennä uudestaankin, kun seuraavan kerran satun lähistölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti