sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Veau Foulonné

Meillä on miehen kanssa sellainen systeemi, että jos toinen saa vaikka bonareita tai muuten normaalitulot ylittävän rahasumman, rahoilla pitää tehdä aina myös jotain kivaa. Jotain, mitä muuten ei tulisi tehtyä. Voidaan yhdessä käydä jossain tai ostaa molemmille jotain, jota ei varsinaisesti tarvitse. Tai sitten ostaa jotain mitä tarvii, mutta astetta kalliimpaa tai parempaa. 

Näin tehtiin nytkin, kun mä sain viime vuoden bonukset. Tällä kertaa oltiin ostoslinjalla.

Mitäänhän ei tietenkään erityisesti tarvittu, mutta tällä kertaa mies päätyi hankkimaan itselleen uuden laukun. Sellaisen, joka käy arkeen ja vähän siistimpäänkin menoon, joka kestää aikaa ja ehkä vähän huonompaakin kohtelua ja jonkalaista hän oikeasti käyttää (miehellä on vastaava kankainen, jo parhaat päivänsä nähnyt laukku, josta nyt ehkä raaskii luopua).

Miehen valinta oli Veau Foulonné -crossbody Longchampilta. Laukkuun mahtuu kaikki tarvittava ipad mukaan lukien, joten se tulee varmasti ihan joka päiväiseen käyttöön.Hieno, vai mitä?

Ps. Oman hankintani tein jo viime viikolla, mutta siitä lisää myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Mä matkin sua, osinkorahat meni kahdessa tunnissa. Kannatan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Mitä ostit?

   Toi on kyllä hyvä systeemi, kun voi huolettomammin hankkia jotain erityistä :-)

   Poista
 2. Kävin hieronnassa, ja ostelin vaatteita itelle ja tytöille ;) ei mitään super kallista, mutta oli kiva ostaa vähän ylimäärästä. Ja sitten kävin syömässä, yksin :)

  VastaaPoista