maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kesäloma

Näin aurinkoisena päivänä on just hyvä aika miettiä kesälomaa. Ja sitä, minne silloin menisi.

 


Kuten tavallista, ollaan ihan alkutekijöissä kesäloman suhteen, vaikka varmaan jo parin kuukauden päässä oltaisiin lähdössä jonnekin. Viime kesänähän oltiin Balilla ja Hong Kongissa kolmisen viikkoa ja tänä kesänä olisi taas tarkoitus mennä jonnekin.

 


Sen verran ollaan jo päätetty, että suunta on taas Aasiassa. Sen enempää ei. Malesia, Singapore, Thaimaa ja Vietnam esimerkiksi ovat kaikki mahdollisia.

 


Suunnitelmissa on nytkin, että oltaisiin reissussa vajaa kolme viikkoa. Aikaan mahtuu kyllä useampi kohde, mutta niiden pitäisi olla kohtuullisen lähekkäin tai siirtymisen pitäisi olla helppoa. Haluttaisiin sekä nähdä kiinnostavia juttuja että vaan rentoutua rannalla.

 


Luultavasti siis lennetään ensin jonnekin, minne täältä Helsingistä pääsee vaivattomasti, kuten Bangkokiin tai Singaporeen ja jatketaan siitä sit ilman suurempia suunnitelmia eteenpäin. Varmaankin niin, että varataan muutama eka yö etukäteen ja sit mietitään paikan päällä milloin ja mihin halutaan jatkaa. Pitäisi kuitenkin päättää, et milloin lähdetään, ja rajata jotenkin vaihtoehtoja, ettei sitten koko loma mene vaan matkustamiseksi paikasta toiseen.

 


Kamalan vaikeaa, kun kiinnostavia paikkoja on vaikka kuinka paljon.


Onko teillä suosituksia?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti