tiistai 14. kesäkuuta 2016

Yhtiökokous

Mikä piristääkään ihmisen elämää enemmän kuin taloyhtiön yhtiökokous. Vaikka tiedän, että se on pakollinen paha tavallaan, rasittavaa se on silti. Varsinkin kun joka talonyhtiössä tuntuu olevan se yksi (tai muutama) tyyppi, jonka vuoden kohokohta taitaa olla se, kun pääsee ruotimaan tilinpäätöksen jokaista riviä.

Meillä oli tää riemu vuorossa tänään. Ja nyt oli pakko mennä, kun meidän taloon on lähivuosina tulossa putkiremppa ja aikatauluista sun muista ois aika hyvä tietää.

Ja oli kyllä kaiken odotuksen arvoista. Meidän talon valittajatäti kitisi ensin kopiokuluista ja sen jälkeen ehdotti, että järjestyssäännöt pitäisi jakaa kaikille (ilmeisesti niiden kopiointi onkin ok). Lisäksi ehdottomasti neuvoteltavien asioiden listalla oli naapuritalon maalaus (ööh, mitäköhän se meille kuuluu) ja hänen ikkunoidensa pesu (yläkerrasta kun oli tahallaan ja oikein ärsyttävästi pudisteltu jotain liinaa, niin et ikkunat oli likaantuneet). Kaikenlaista.

Onneksi loma on jo lähellä, joten lähinnä nauratti. Ja putkiremppakin alkaa aikaisintaan reilun vuoden päästä eli valtakunnassa kaikki hyvin.Laskeskelin tässä päiviä ja oikeesti ihan just lähdetään. Ensi torstaina siis. Meillähän on ennestään lennot Bangkokiin ja nyt varatattiin siitä jatko Krabille. Suunnitelmissa on jatkaa siitä Koh Lantalle ainakin hetkeksi, mut muuten kaikki on vielä auki. Jännittävää ja mahtavaa!

Ihanaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Voi ei, taloyhtiön oma ankeuttaja! :D

  Ja aikaisempaa aihetta sivuten: jos ottaa huomioon viime kesän sateet ja tämän kesän epävakaisen sään, ei ole ollenkaan hassumpi idea lähteä muutamaksi viikoksi takuulämpöön :) Tsemppiä vielä viimeisiin lomanodotuspäiviin!

  - Wingless

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ankeuttaja nimenomaan :-D Se sama tyyppi, joka yhteen hengenvetoon vaatii pihan autopaikkojen vuokraamisen lopettamista ja kieltäytyy ehdottomasti vastikkeiden nostamisesta.

   Säät on kyllä viime päivinä olleet tosi ankeita, täällä on koko viikonlopun satanut ihan kaatamalla. Innolla siis odottelen jo lähtöä! Kiitos tsempeistä!

   Poista