lauantai 29. kesäkuuta 2013

Batur

Me tultiin perjantaina iltapäivällä Kintamaniin, joka siis on Batur-tulivuoren kraaterin reunalla. Koko kylän ravintolat ja hotellit on rakennettu ihan kraaterin reunalle eli tulivuorelle päin ja hotellin parvekkeltakin oli melkoinen pudotus. Säät ei varsinaisesti suosineet, ehdittiin just syömään kun alkoi sataa kaatamalla. Oltiin ravintolassa nähtävyys: meidän päydän ympärillä kihersi melkein koko tarjoilijajoukko kun syötiin. Weird. Myös ruoka oli varsin erikoista, mut ei kai se oo niin justiinsa.


Jälkkärinä molemmilla sama annos eli hedelmiä

Pelkäsin, että hotelli ois ihan kamala, kun netissä niin puhuttiin, mutta oli se olosuhteisiin nähden tavallaan ihan ok. Pientä viilausta ja se ois tosi kiva. Esim mitä nyt tulee mieleen niin ois kiva jos parvekkeen oven saisi kiinni. Tai tulis lämmintä vettä. Mut se oli oikeesti siisti (puhtaat lakanat ja pyyhkeet), joka on jo tosi paljon. Ja näköala oli hieno silloin kun jotain näkyi. Perjantai-illan siis satoi ja oli tosi pilvistä, joten ei päästy yhtään ihailemaan maisemia. Mut onneksi lauantai-aamuna pilvet laski kraaterin pohjalle.

Muutama kuva vielä

Näkymiä perjantai-iltana

Lauantai-aamuna pilvet laskeutuivat kraaterin pohjalle


Maisemaa hotellihuoneen ikkunasta

Kaiken kaikkiaan mahtava reissu, vaikka säät ei suosineetkaan. Kaiken sateen jälkeen on erityisen ihanaa olla täällä lämpimässä Lovinassa. Ehkä meidän kastuneet vaatteetkin kuivuu vihdoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti