perjantai 9. syyskuuta 2016

Väärin pakattu

Lähdin Roomaan. Ihan vaan työmatkalle ja erittäin tiukka-aikatauluiselle, joten matkasta sinällään ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa, mutta pakkauksesta ehkä vähän. Meni nimittäin pieleen.
Mulla on ehkä vähän se ongelma, että kun oon matkustanut paljon ja täälläkin leijunut pakkaustaidoillani, en kauheasti aina jaksa miettiä kokonaisuutta, vaan pakkaan kamat muutaman nyrkkisäännön mukaan sen enempää ajattelematta. Niin nytkin, olin reissussa 3 päivää ja pakkasin kaksi puuvillaista neulemekkoa ja yhden (ylimääräisen) yläosan. Ekana päivänä mulla oli farkut ja paitapusero, jotka oli  siis myös matkavaatteet. Mulla oli siis vaatteet yhdelle ylimääräiselle päivälle. Teoriassa.


Kuten sanottu, aikataulu oli etukäteen arvioituna tosi tiukka, eli tiesin, etten ehdi kaupungille yhtään. Olin silti omasta mielestäni sen verran hyvin varustautunut, ettei ollut niin väliäkään.


Ja kuinkas sitten kävikään. En tajunnut yhtään, että Roomassa oli oikeasti ihan helle (joo tiesin et on lämmin mut et niin kuuma) ja että poikkeuksellisesti meidän kokouspaikka sijaitsi matkan päässä hotellilta. Ja että matka, mikä kestää junalla 15 minuuttia, kestää bussilla ja metrolla tunnin, kun junat ei kulkeneet edellisen viikon metsäpalojen takia.


Niinpä olin jo ekana iltapäivänä hotellille kamoja viedessä aivan läpimärkä hiestä ja jouduin illalliselle vaihtamaan seuraavaksi päiväksi tarkoitetun mekon. Eikä puhettakaan, että olisin suostunut kiskomaan vikana päivänä farkut jalkaan varapaidan kanssa. Niinpä tein pikaisen täsmäiskun, matkalla hotellille jäin tokana päivänä yhtä pysäkkiä aikaisemmin metrosta, katsoin kartasta Cosin ja Other Storiesin, kiersin molemmat pikaisesti, valitsin yhden mekon ja kassan kautta ulos. Kaikki kunnossa. Ja vastoin odotuksia ehdin jopa nähdä espanjalaiset portaat.

Sellaista sillä kertaa. Ja hyvin ajankohtaista, lähdetään nimittäin Nykkiin just nyt. Ans kattoo menikö pakkaus vähän paremmin tällä kertaa.

Ihanaa viikonloppua!


2 kommenttia:

 1. Hei missä New Yorkin kuvat???
  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D
   Mä tarvin kohta jonkun ajanhallintakonsultin. Oon jo ties kuinka monena päivänä suunnitellut (ja vannonut itselleni), et nyt vihdoin kirjoitan reisuukuulumisia, mut sit herään ties kuinka myöhään huomaamaan, että se taas jäi. Enkä edes tiedä miten se on mahdollista, kun ei mulla nyt mikään älytön kiire tässä oo ollut. Tai heti kun tultiin, lähdin parin päivän duunimatkalle (ihan kotimaassa tosin), et silloin oli vähän haipakkaa, mut sen jälkeen ois pitänyt ehtiä. Lupaan siis palata tänne pikaisesti.
   Ja ihanaa et joku kaipaa :-)

   Poista