sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kesäloma

Herättiin tossa jokunen päivä sitten siihen, että ei oikeesti olla laitettu tikkua ristiin kesäloman suhteen. Ehkä pitäisi, kun eletään jo ihan toukokuun loppua. Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, oltiin aiemmin mietitty, et varmaankin suunnataan Thaimaahan (tai kaukoitään jonnekin) ja viime viikolla sit muutaman päivän ihmettelyn jälkeen varattiin lennot Bangkokiin. Hurraa!


Joku varmaan miettii (ja niin mietin mäkin välillä), että onko mitään järkeä lähteä kesällä Suomesta. Täälläkin ois lämmintä ja varmasti kivaa ja lomalla ois kerrankin aikaa nähdä kavereita ja tehdä kaikkia niitä asioita, mitä ei muuten ehdi. Me ollaan kuitenkin päädytty nyt jo useampana vuotena siihen, että ollaan kesällä oltu pidempi pätkä reissussa. Se kun on oikeastaan ainoa aika, kun siihen on mahdollisuus.


Meillä on tällä hetkellä ainoastaan Bangkokin lennot varattu ja ollaan matkoilla juhannuksesta lähtien noin kolme viikkoa. Kaikki muut suunnitelmat on vielä täysin auki eli yhtään ei tiedetä minne suunnataan. Luulisin et lopuksi ollaan muutama päivä Bangkokissa, mut muu ohjelma on vielä mietinnässä. Kovin jännittävää ja hauskaa!Näissä merkeissä ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti