perjantai 5. helmikuuta 2016

Matala aita

Tiedättekö sellaisen päivän (tai tässä tapauksessa oikeastaan viikon), jolloin on vaan mentävä sieltä missä aita on matalin. Mulla oli se viikko nyt. Ja se näkyi myös pukeutumisessa, viikon työasuna palveli samat farkut ja saappaat vain erilaisella yläosalla. Tänään Expressistä joskus ostamallani paidalla.

Viikko oli siis vauhdikas töiden puolesta, vaikka luulin, että yksi iso projekti olisi jo tähän mennessä tehty. Kuten niin monesti, monta kokkia samassa sopassa aiheutti sen, että itsestä riippumattomista syistä asiat venyy ja paukkuu ja tässä tapauksessa se johti siihen, että viikonloppunakin joutuu vähän tekemään duunihommia. Äh ja pöh.

Viikon omituisuus oli ehdottomasti se, kun en kiinni jäätyneen pihaportin lukon takia päässyt lähtemään aamulla töihin. Ei auttanut kuin odottaa talkkaria ja sit lukkoseppää avaamaan lukkoa. Nauratti, kun ei muutakaan voinut, eikä onneksi duunissakaan ollut mitään sovittuna.

Ja lomakin on taas viikon lähempänä. Departure in 27 days sanoo Finskin sovellus puhelimessa. Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Meillä 5 herätystä reissuun!!
  E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa!! Kade, varsinkin kun itsellä on ison projektin deadline huomenna eli täällä teen edelleen duunia, vaikka kello on jo puoli kymmenen. Mut huomisen jälkeen pitäisi helpottaa onneksi.

   Mihin ootte suuntaamassa?

   Poista