tiistai 8. joulukuuta 2015

Vaaleanpunainen auringonlasku ja muita kuvia

Yhtenä iltana aurinko laski, kun käveltiin 5th avenueta alaspäin. Hetken aikaa taivas oli ihan vaaleanpunainen ja väri oli uskomattoman hieno. Vaikka ei se tietenkään kuvissa näytäkään ikinä ihan niin hienolta.



Meillähän oli reissun ajan ekaa iltaa lukuunottamatta tosi kivat ilmat. Arvoin lähtiessä, et otanko trenssin vai kevyen toppiksen ja päädyin jälkimmäiseen, mut se meinasi kyllä olla välillä jopa liikaa. Joka päivä asteet oli nimittäin kymmenen paremmalla puolella, paitsi lähtöpäivänä, jolloin oli aika kylmää. Hyvä tsägä siis, kuten viime toukokuussakin, silloin edellisellä viikolla oli vielä ollut asteet miltei nollassa, mut meidän tultua oli t-paitakelit.





Vaikka yleensä pitkien lentojen jälkeen vannon, etten ihan heti lähde minnekään, pari viikkoa ovat tehneet tehtävänsä ja oon jo pari päivää miettinyt, että mitä ihmettä keksitään talvilomalle. Ideoita on vähän kyllä, mut ei vielä mitään sen enempää. Toivottavasti päästään tässä lähiaikoina suunnitelmissa eteenpäin! Aina nimittäin pitäisi olla jotain varattuna :-)




3 kommenttia:

  1. Ainahan se on mielessä - loma ;)
    Kiitos taas näistä kuvista, New York -otoksia ei voi olla ikinä liikaa!

    -Wingless

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, aina pitäisi olla loma varattuna, et on jotain odotettavaa :-)

      Kuvia on tulossa vielä lisää, mut yritän vähän säännöstellä niitä, ettei täällä blogissa kaikki postaukset ois vaan Nykistä, niin mahtava aihe kuin se onkin!

      Poista
  2. Kiitos ihanasta kommentista! Ja mahtavaa, että postauksista on ollut iloa!
    New York on mahtava kohde kyllä, maisemat on joka kerta yhtä sykähdyttäviä :-)

    VastaaPoista