lauantai 12. joulukuuta 2015

Jossain paistoi aurinko

Mä ajattelin alunperin, että en tykitä koko blogia täyteen Nykin kuvia, ainakaan peräkkäin. Mut tää ankea ja pimeä viikko on saanut mut taantumaan ameeban tasolle, eikä mulla oikeesti oo mitään uutta kerrottavaa. Eikä uusia kuvia. Joita ei tietenkään edes voi mistään tulla, kun oon duunin jälkeen ainoastaan raahautunut himaan, maannut sohvalla ja siirtynyt jossain vaiheessa nukkumaan. Kovin rasittava viikko siis.

Joten tässä muutama kuva reilun parin viikon takaa, jolloin viimeksi oon nähnyt päivän valoa. Tai tänään näin pikaisesti, tosin melko harmaana, kun olin kummitytön kanssa vähän kaupungilla. Se olikin kyllä superhauskaa!



Nykistä täytyy vielä sanoa sen verran, että vaikka meillä olikin mahtavaa, ekaa kertaa lomalla aika ajoin tunsin oloni vähän omituiseksi. En nyt sano, et oisin varsinaisesti pelännyt, mut Pariisin tapahtumat oli vielä tosi lähellä ja katukuvassa näkyvät normaalia useammat poliisit sai olon välillä vähän epämukavaksi. Meiltä katsottiin passit ekaa kertaa jo koneen ovella ennenkuin päästiin putkeen ja muutenkin kaikkialla näkyi selvästi se, että turvallisuustasoa oli nostettu.

Ekana aamuna hotellin aamiaisella nähtiin uutisista, että jonkun sortin uhkausvideokin oli ilmestynyt nettiin ja siinä oli näytetty kuvaa eri paikoista Nykissä, mm. Herald Squaresta, joka sijaitsi ihan meidän hotellin nurkalla. Mähän lähdin ekana aamuna outlet-ostoksille ja bussiterminaali Port Authorityssa oli lukuisia sotavaatteisia tyyppejä isojen aseiden kanssa. Kyllä siinä vähän hirvitti, kun mies jäi Manhattanille ja itse lähdin bussilla tunnin matkan päähän. Ja koko päivän oli vähän kurja olo.

Tiedän kyllä, että nämä tyypit haluavat nimenomaan saada ihmiset pelkäämään, eikä me pääsääntöisesti annettu tän häiritä meidän lomaa, mut tosiaan välillä kyllä tuli mieleen, et toivottavsti mitään ikävää ei tapahdu.

Eikä siis tapahtunutkaan, vaan meillä oli näitä muutamia hetkiä lukuunottamatta tosi kivaa.


Ihanaa viikonlopun jatkoa! Toivottavasti ensi viikolla sää olisi edes vähän parempi!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Onko uusi reissu jo tiedossa?
    E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-)
      Ei vieläkään! Suunnitelmissa on kyllä, mut mitään varmaa ei vielä oo. Pöh. Mut toivottavasti asiat loksahtaa pian kohdalleen!

      Poista