sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Itsenäisyyspäivä

Suomen sää ei kyllä näin itsenäisyyspäivänä ole näyttänyt parhaita kasvojaan. Ainakin meillä on myrskynnyt perjantaista asti niin, että välillä oon pelännyt parvekelasien tulevan alas.

Viime viikko hurahti ohi melkoisella vauhdilla, johtuu varmaan osittain siitä, et loman takia duunissa oli kamalan paljon kaikkea. Mut eiköhän se tilanne siitä vähitellen taas normalisoidu. Oon lisäksi ollut jotenkin poikkeuksellisen väsynyt, varmaan osittain johtuen matkasta, mutta myös tästä erityisen ankeasta pimeydestä. Päivähän tästä vielä lyhenee, mutta sillä ei varsinaisesti oo edes merkitystä, kun pimeää on joka tapauksessa töihin lähtiessä ja sieltä tullessa.

Näin itsenäisyyspäivänä oon kyllä kokenut myös epämääräistä maailmantuskaa. Suomen ja euroopan  tilanne on kamalan huolestuttava, talous, lisääntyvä väkivalta ja hallitsemattomat pakolaisvirrat on mietityttäneet, vaikka yleensä en ole ollenkaan maailman murheita olkapäilläni kantavaa tyyppiä. 

Kaikesta maailmantuskasta huolimatta aion kuitenkin nyt siirtyä ihastelemaan linnanjuhlia. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti