perjantai 18. joulukuuta 2015

Harmaa mekko

Hirmuista vauhtia on taas mennyt tääkin viikko! Siihen on kyllä ainakin osittain selityksenä se, että olin pari päivää työmatkalla ja se tuntuu sekoittavan ohjelman enemmän tai vähemmän täydellisesti. Niin täydellisesti, etten nytkään saanut aikaiseksi kirjoittaa juttua työmatkalle pakkaamisesta, jota oon suunnitellut tiistaista lähtien. Se on nimittäin sellainen asia, jonka kanssa rutiinista huolimatta itse aina tuskailen.

Mun piti tänään tehdä vaikka mitä järkevää, mut jumitin katsomaan netistä raudalla tehtyjä hiusten kiharrustutorialeja (kuten kuvasta vähän näkyy, mun tukka on viimein siinä mitassa, et kiharatkin toimii kivasti). Tai toimisi, mut jostain syystä ne aina vähän läsähtää. Tekniikkavirhe otaksun, joten oon nyt yrittänyt paikallistaa mun ongelmaa ja jotain vinkkejä jo löysinkin. Kiharrusvideoiden lisäksi oon perehtynyt meikkausvideoihin, ostin nimittäin vihdoin Köpiksen kentältä Urban Decayn naked basic -paletin (kakkosen), ja oon siitä ihan innoissani. Kovin tärkeitä tutkimuskohteita siis.

Niinpä tänään ei oo muuta esiteltävää, kuin kuvat ehkä maailman mukavimmasta mekosta. Ostin harmaan Marc O'Polon villamekon hullareilta ja se on siitä asti ollut yksi suosikeistani. Ehkä maailman mukavin mekko, joka menee rennommin duunissa, mut joka on helppo myös asustaa semisti fiinimpään menoon. Tänään siis se rennompi vaihtoehto.

Mekko: Marc O'Polo, huivi: Becksöndergaard, saappaat: Nine West

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Kerro ihmeessä mitä mieltä olit sitten siitä Naked-paletista! Itselläkin kiinnostaisi kun ovat niin kovin kehutut :)

  -Wingless

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerron! Mä oon kans katsonut sitä monta kertaa, mut oon vähän huono (ja laiska) luomivärien kanssa, niin oon aina jättänyt ostamatta. Paitsi nyt, kun mulla oli liikaa aikaa kentällä ja vähän ylimääräisiä tanskan kruunuja :-)

   Poista