sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Syksyn värejä

Tällaisella ilmalla, kun vettä tulee kaatamalla ja ulkona on pimeää ja ankeaa, onkin hyvä palata vielä muutaman päivän takaisiin maisemiin. Central Parkissa nimittäin oli vielä syksy ja lyhyellä ohikulkumatkalla ihasteltiin puiston värejä.


Kun katselin näitä kuvia (ja samalla edellisten matkojen kuvia), vähän ihmettelin, et miten nykyään näköjään joka matkalla tuolla pyörähdän. Kun se ei mitenkään kuulu mun vakiokohteisiin tai paikkoihin, joissa haluan aina käydä.
Tällä kertaa syynä oli Bloomingdalesin outlet, joka avattiin upper west sidelle. En kyl tiedä, onko se siellä vain väliaikaisesti vai pidemmän aikaa, mut avajaistarjousten houkuttelemina mekin sinne päädyttiin. Ja oli kyllä hyvä retki, paitsi että kaikki oli suunnilleen puoleen hintaan, ovelta sai vielä yllätysalennuskupongin, josta raaputtamalla selvisi avajaisten kunniaksi lisäalennus. Olikohan niitä vaihtoehtoja tyyliin 10, 20, 30 ja 50%. Raaputin omani ja sain 50%. Tuulettelin siinä vielä miehelle et voittaja on löytynyt ja samalla raaputin miehenkin kupongin. Sekin sai 50%. Pyh! Olin ihan varma, et se on kaikilla. Kunnes sit kävin kysymässä lappujen jakajalta, et tarkoittaako se kuponki, et extra-alennuksen saa yhdestä tavarasta vai kaikista ostoksista. Nainen oli ihan pähkinöinä mun lapusta ja suunnilleen huusi muutkin katsomaan, että mikä tuuri ja onnen päivä ja et näitä on vaan yksi sadasta. En sit viitsinyt sanoa, et meillä on näitä jo kaksi :-) Mä ostin laukun ja kengät, joten ihan hyvät löydöt tehtiin kyllä. Ja takaisin midtowniin käveltiin Central Parkin läpi.Muuten viikonloppu on mennyt aika rauhallisissa tunnelmissa. En oikeastaan ymmärrä, että miten muutaman päivän loman jälkeen täällä on taas kamala kaaos ja pusseja ja nyssäköitä joka nurkka täynnä. Kun mitään ei tietenkään tarvittu eikä aiottu ostaa, mut ilmeisesti suunnitelma ei ihan toteutunut. Mut kai tää taas tästä pikkuhiljaa iloksi muuttuu. Ja pari vikaa tuntia oon kyl ihan vaan maannut sohvalla keskittyen lähinnä siihen, miten monta karkkia saan tungettua yhtä aikaa suuhun. Erittäin hyvä harrastus näin vuosittaisen hammaslääkäritarkistuksen aattona.

Ihanaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Vau! Ihania kuvia ja mahtavammat syksyn värit kuin mitä etelä-suomessa tänä vuonna. Kivaa että olet taas päivitellyt blogia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja hauskaa, et oot mukana! Nykissä oli tosiaan vielä ihanan värikäs syksy, vähän täällä sateessa on niitä säitä ikävä!

      Poista