torstai 17. syyskuuta 2015

Pompier

Aiemin Albertinkadulla sijainnut Pompier avasi alkuvuodesta toisen ravintolan Espalle. Itse kävin Pompierissa jo viime keväänä, mutta kuvat olivat unohtuneet luonnoksiin. Vaikka käynnistä onkin aikaa, halusin silti kirjoittaa ravintolasta pari sanaa, koska kokemus oli oikein mainio.

Pompierissa on tarjolla vaihtoehtoja listalta, mutta me valittiin (kuten yleensäkin) kolmen ruokalajin menu. Fiksatun menun hinta oli 39 euroa, mikä oli mielestä erityisen kohtuullinen. Mä vaihdoin menun jälkkärin Pompierin kuuluisaan tarte tatiniin, joka olikin mahtava valinta.


Alkuruuaksi söin rapukeittoa ja pääruuaksi coeur de filettä.Pompier oli mulle uusi tuttavuus, ja mieluisa sellainen. Ruoka oli ihanaa, tila tunnelmallinen (ehkä vähän meluisa) ja palvelu erityisen ystävällistä. Erityisesti mieltä lämmitti se, että tarjoilija oli hyvin näpeissä meidän illan luonne eli haluttiin siskon kanssa seurustella rauhassa. Ruokaa tuli meille vähän hitaammin kuin muille seurueille, joka oli juuri sitä mitä haluttiin. Kaikkineen siis tosi kiva kokemus, joten suosittelen lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti