sunnuntai 23. elokuuta 2015

Westfield

Pyörähdin viime viikolla taas Lontoossa. Ihan vaan nopeesti, olin reissussa pari päivää. Mulla oli nimittäin tentti ja oikeastaan koko viikko meni siihen valmistautumiseen niin, etten edes tänne ehtinyt.

Mut siis meidän tentit on aina kahdesta puol kuuteen, lennän siis Lontooseen aamulla ja sit tentin jälkeen jään yöksi, koska en enää ehdi illalla lennolle. Ja niin nytkin. 

Yleensä matka menee niin, et ennen tenttiä en tee mitään ihmeellistä, lähinnä kertaan vikat kertaukset kahvilassa tai hotellihuoneessa ja tentin jälkeen sit käyn vähän kaupoilla. Monesti Oxford Streetillä, mut nyt tein uuden aluevaltauksen ja lähdin Westfieldiin ostarille. Punaisella central-linjalla pääsee keskustan länsipuolella sijaitsevan ostarin lähistölle, Shepherd's Bush -metropysäkki kakkoszonella on nimittäin ihan vieressä. Mulla ei itsellänikään ollut edes mitään karttaa mukana, kun luotin siihen että löydän kyllä ja niin löysinkin.


Asemalta ulos tullessa katselin vaan vähän ympärilleni ja näin samantien, että mihin pitää pyrkiä. Vasemmalle ja uudestaan vasemmalle.

Mitään ihmeellisiä ostoksia en kyllä tehnyt, kesän alet kun olivat jo loppuneet, eikä mitään superhienoa osunut silmiin. Ja kun vielä päivällä oli ihanan lämmintä, ei syksyvaatteet jotenkaan houkutelleet.

Tällä mun aikataululla Westfieldillä on yksi erityisen hyvä puoli, se on nimittäin auki arkisin kymmeneen. Ehtii vähän pidempään, jos jaksaa siis. Kauppoja on joka lähtöön ja ihmisiä vähän vähemmän kuin vilkkaimmilla ostoskaduilla, että sikälikin hyvä vaihtoehto. Ja helppo mennä ja tulla. Meen kyllä siis varmaan joskus uudestaankin :-)


Onpa ihanaa, kun viikonloppuna on ollut vielä lämmintä! Toivottavasti on ensi viikollakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti