keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Hotellisuositus - Prama Sanur Beach

Meidän eka hotelli Balilla oli Prama Sanur Beach. Oon ollut Balilla yhteensä kolme kertaa ja joka kerta ollaan oltu tuolla eri pituisia pätkiä, tällä kertaa ennätyspitkään, reilun viikon. 

Sanur on Balin vanhimpia lomakohteita. Se on selvästi rauhallisempi kuin Kuta, mutta kuitenkin tarpeeksi vilkas, joten ravintoita ja muita palveluita on kivasti. Prama Sanur Beach on rannalla sijaitseva, lähteestä riippuen 4,5 tai 5 tähden hotelli.

Prama ei ole millään lailla perinteinen balilainen hotelli, enemmänkin hyvin länsimainen. Varsinaista balilaista tunnelmaa kannattaa siis hakea jostain muualta. 


Uima-allasalueet on isot ja kivat ja hotellin omalla rannalla on aurinkotuoleja, jos tykkää rannasta enemmän.
Lapsille on toisen altaan reunalta eristetty oma alue vesiliukumäkineen.


Kantsuu ehdottomasti ottaa huone aamiaisella (ilmankin huoneita myydään), koska buffa on tosi iso ja ruoka on musta ollut aina hyvää.


Vastaavia hotelleja löytyy Balilta muitakin, mutta Praman etu on ehdottomasti loistava hinta-laatusuhde. Huoneita aamiaisella saa alimmillaan noin 40 eurolla/yö ja itse en ole ainakaan Balilta löytänyt vastaavalla hinnalla toista tämän tasoista hotellia. Se on kyllä sanottava, että hotelli on aika vanha, eli osa huoneista on vähän kulahtaneita (noin niinkuin verrattuna vastaavan tasoiseen hotelliin yleensä), mut pienestä kulumisesta huolimatta huoneet on siistejä, kaikissa on oma parveke eikä ikinä olla nähty huoneissa minkään sortin ötököitä, ei edes gekkoja, joita monissa hotelleissa vilistelee huonessa sisälläkin.Me ollaan yleensä oltu Pramassa joko loman alussa tai lopussa. Sanurista on vain noin puolen tunnin matka lentokentälle, joten sijainti on tähän tarkoitukseen mahtava. Liikenne kun voi olla välillä hankalasti ennustettavissa, joten kovin pitkältä lähtöpäivänä tuleminen voi olla pahimmillaan tosi stressaavaa.

Jos siis olette Balille menossa niin suosittelen lämpimästi tsekkaamaan Praman ja hinnat eri hotellisivuilta ja jos hyvä tarjous löytyy, tarttumaan siihen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti