lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kotona kääntymässä

Omituista tää elämä taas tällä hetkellä. Vikat viikot on menneet tiiviisti tenttiin lukiessa ja toissapäivänä sit pusersin kaiken päähän sullomani paperille. Kamalan vaikea arvioida miten meni, mut ainakin osasin vastata kaikkiin kyymyksiin ja kirjoitin ja laskin sen minkä ehdin. Reilu kolme tuntia oli aikaa ja enemmänkin olisin osannut, mut toivottavasti ehdin tarpeeksi. Ja toivottavati laskut meni oikein, mulla ei nimittäin jäänyt yhtään aikaa tarkistaa niitäkään. Mut ihanaa, että tentti on nyt ohi, yksi mun kurssikaveri tiivisti tunnelmat täydellisesti kun lähdettiin huokaisemalla, että ehkä hän nyt vihdoin saa elämänsä takaisin. Aikalailla samoissa tunnelmissa oon kyllä itsekin.

Eilen sit tulin takaisin kotiin ja purin kamat vaan pakatakseni kohta uudestaan. Lähdetään nimittäin Balille jo maanantaina. Ihmeellistä. Tosin joudun menemään vielä maanantaina duuniin hoitamaan pari asiaa, mut ei haittaa, kun lento lähtee vasta illalla. 

Tänne himaankin iski juuri pyörremyrsky, kun kummityttö tuli tätiä hakemaan. Ollaan menossa One Directionin konserttiin stadikalle, joten siinä riittää ohjelmaa koko illaksi. Kummityttö kyllä ehdotti, että oltais menty stadikalle jonottamaan heti aamulla, mutta sen ajatuksen torppasi . Yllättäen.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti