sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesäloma

Meidänhän ei siis pitänyt lähteä kesälomalla minnekään. Osittain siksi, että Helsingissäkin on kesällä ihanaa, mutta enimmäkseen sen takia, että meidän mahdollisuudet pitää samaan aikaan lomaa näytti aika heikoilta vielä tossa jokunen viikko sitten. Tai oikeastaan näytti siltä, että voidaan olla yhtä aikaa lomalla vain viikko, joka on ehkä auttamattoman lyhyt aika lähteä minnekään pidemmälle.



Pitkällisen ihmettelyn ja aikataulujen sumplimisen jälkeen saatiin kuitenkin fiksattua hommat niin, että meillä on kaksi viikkoa yhteistä lomaa ja vielä kun Finnair aloitti kesätarjousten myynnin, yhtenä iltana tehtiin pikapäätös ja ostettiin lennot. Mietittiin alunperin Malesiaa (ehkä Langawia), mutta loppujen lopuksi päädyttiin Baliin, jossa kyllä ollaan molemmat oltu aiemminkin, mutta joka on takuuvarmasti ihana. 



Balille lähdetään mun vikan tentin jälkeen kesäkuussa ja on meillä toinenkin lyhyt matka tulossa: meillä on kummitytön kanssa ollut perinteenä tehdä lyhyt viikonloppumatka jonnekin (toistaiseksi ollaan tosin oltu vain Ruotsissa), mutta tänä kesänä lähdetään Lontooseen pariksi yöksi. Lennot ja hotellit on varattu, joten Lontoon kuvioiden suhteen kaikki on aikalailla järjestyksessä. Tosin täytyy vielä jotain ennakkovarauksia tehdä, ainakin London eye kantsuu jonoja välttääkseen varata etukäteen.


Balin kuviot on ekoja öitä lukuunottamatta vielä auki: varattiin muutamaksi ekaksi yöksi hotelli Sanurista, mutta muuten mennään varmaan samaan tyyliin kuin aiemminkin: fiiliksen mukaan. Varaillaan siis paikan päällä majoituksia sen mukaan, minne halutaan mennä. 



Tällaisia lomasuunnitelmia siis. Jännittävää ja mahtavaa!

1 kommentti: