maanantai 18. toukokuuta 2015

Williamsburg

Brooklynin Williamsburg on mukava kohde päiväretkelle Manhattanilta. Ja siellä mekin käytiin.


Williamsburgiin pääsee kätevästi metrolla, joko oransilla (M) tai ruskealla (J, Z) metrolla Mercy Avenuelle Williamsburgin eteläreunalle tai harmaalla L-linjalla Pohjoispuolelle. Tähän väliin jäävä Bedford Avenue sivukatuineen muodostaakin Williamsburgin sydämen.

Williamsburgissa on kivoja kahviloita ja ravintoloita, me käytiin syömässä Marlow & Sons -ravintolassa.


Williamsburgissa on paljon persoonallisia pikkuliikkeitä ja mukavan rento tunnelma. Katukuvassa näkyy jos jonkinlaista tossunkuluttajaa, erityisesti trendikkäitä hipstereitä ja ortodoksijuutalaisia, joilla on Williamsburgissa oma, kasvava siirtokuntansa. Näitä lierihattuisia, sivutukkansa kiehkuroille kihartavia miehiä ja konservatiivisesti, mustaan hameeseen ja takkiin pukeutuvia naisia tuolla näkyikin paljon.


Me keskityttiin lähinnä maisemien ihmettelyyn ja siinä lomassa piipahdettiin matkan varrelle osuneisiin pikkuliikkeisiin. Sisko löysi jotain ostettavaakin, mut mulle kauppojen tarjonta oli ehkä vähän liian eksoottista.
Manhattanin skylinea pääsi ihailemaan Wythe-hotellin kattoterassilta.
 

Mitään erityisiä vinkkejä en Williamsburgista siis osaa antaa, eniten alueesta saa irti vaan olemalla ja ihmettelemällä. Suosittelen siis ainakin piipahtamaan, jos Manhattanin melskeiltä ehtii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti