torstai 14. toukokuuta 2015

Kuulusteluvalo

Meiltä paloi vessasta valo. Loisteputki, ja tietenkin äitienpäivänä, joilloin kaikki kaupat oli kiinni. Sunnuntaina ja maanantaiaamunakin siis törttöiltiin pimeässä vessassa, mut heti maanantai-iltana duunin jälkeen suunnistin Stockalle uutta lamppua hakemaan. Olin hyvin varustautunut, mulla oli oikein kuva lampussa olleista koodeista.

Ytävällisen myyjän avustuksella lamppu löytyikin. Oli oikein eri värejä, myyjä kertoi, et meidän lamppu oli väriltään vähän kellertävä ja tarjolla oli myös kahta valkoisempaa. Lamput loisti hyllyn yläpuolella ja toden totta, meidän koodeilla lamppu loisti viereisiin verrattuna selvästi kellertävänä. En ollut tajunnutkaan.

Luonnollisesti innostuin heti valkoisimmista valoista ja otin sen toiseksi valkoisimman. Ja eikun kotiin uutta lamppua sovittelemaan.

Ja ette usko miten eri värinen vessan valo on nyt. Kirkas, järjettömän valkoinen kuulusteluvalo. Melkein sininen, joka loistaa vessasta eteiseen jos ovi on auki. Olen jo uhitellut miestä, että jonain päivänä vien sen vessaan kuulusteluun. Ja kunhan tohon totun, seuraavaksi ostan varmaan sellaisen huoltsikan vessan sinisen valon.

Että ans kattoo kuinka kauan menee, ennenkuin tohon tottuu. Mut itsepähän sen valitsin, että näillä mennään (osa 2, kynnetkin on edelleen vihreät).

:-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti