tiistai 7. huhtikuuta 2015

Takaisin arkeen

Kuten parista viimeisestä postauksesta on jo käynyt ilmi, pääsiäisen pyhät meni sairastellessa. Nyt onneksi sairastupa vaikuttaisi tyhjenevän ja sen ansiosta itsekin toivottavasti pääsen normaaliin päiväjärjestykseen.

Mä kävin viime viikolla lääkärissä ja antibioottikuuri poskiontelon tulehdukseen ja korvatulehdukseen loppui eilen. Tänään olin jo normaalisti töissä, mutta huomaa kyllä, että ihan täydessä vedossa en vielä ole. Kotiin päästyäni olin nimittäin aivan poikki. Lisäksi viikonlopun makoilut on jumittaneet yläselän totaalisesti, joten haaveilen, että jaksaisin jonain päivänä raahata itseni jollekin rauhalliselle jooga- tai muulle kehonhuoltotunnille, jos sillä saisin vähän jumiutuneita lihaksia aukeamaan. Sohvalla ipadin kassa makoilu kun ei varsinaisesti ole niitä ergonomisimpia asentoja. Hyvä puoli on se, että olen saanut lomakuvia järjesteltyä julkaisukuntoon, joten niitä toivottavasti löytyy täältä blogista lähiaikoina.

Kamalan sitkeitä tauteja nää tän talven flunssat tuntuvat vaan olevan, tosi monet ovat olleet pitkiä aikoja kipeitä. Tylsää.

Sellaisia kuulumisia siis tänään. Ihanaa viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti