perjantai 24. huhtikuuta 2015

Blogilista

Eilisen omituisin uutinen (jonka tosin huomasin itse vasta tänään) on se, että blogilista lopettaa kesäkuun alussa. Kuukauden päästä. En kestä.

Itse luen miltei kaikkia seuraamiani blogeja blogilistan kautta, joten täytyy keksiä joku uusi konsti. Kovin hankalaa.

Tännekin tulee jonkin verran liikennettä blogilistan kautta, joten jos haluat vielä kesäkuussakin pysyä mukana, tallenna linkki tai liity lukijaksi bloggerissa tai bloglovinissa. Ja jos haluat seurata blogiani jotain muuta kautta niin kerro, voin sit tarpeen mukaan liittyä muillekin blogisivustoille.

Toivottavasti siis pysytte mukana!

Ihanaa viikonloppua! Mä lentelen huomenna sinivalkoisin siivin Manhattanille, mikä on super-mahtavaa!


4 kommenttia:

 1. Olipa yllättävä tieto. Vastaava sivusto joka on ihan uusi, löytyy täältä: http://blogipolku.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi yllättävää! Ja kiitos vinkistä, täytyy perehtyä ja mahdollisesti myös rekisteröityä!

   Poista
 2. Tuli kyllä ihan puskista tuo blogilistan lopetus :( Mutta tuli kyllä puskista tuo New Yorkin reissukin! Miten ihmeessä oon onnistunu lukemaan blogia siten, etten tienny tuosta? :D Joka tapauksessa aivan ihanaa reissua... taas! ;) Siellä varmaan alkaakin olemaan jo tosi keväiset kelit <3

  -Wingless

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puskista tuli joo, ja omituista, että ilmoittivat vain kuukautta ennen lopetusta. Kaikenlaista.

   Sinällään ei ihme, että matka tuli puskista, kun se tuli vähän puskista mullekin :-D Oon siitä kyl ohimennen maininnut täälläkin muistaakseni, mutta se on jäänyt vähän kaiken muun touhotuksen alle. Olen siis lähdössä mun toisen siskon kanssa tyttöjen lomalle. Ajankohta on sillä lailla outo, että mun ei pitänyt lähteä minnekään nyt keväällä, eikä varsinkaan Nykkiin, kun just olin siellä, mutta oltiin siskon kanssa sovittu jo ajat sitten, että tänä vuonna mennään ja siskon duunien takia syksy ei ollut mahdollinen. Niinpä siis näin poikkeuksellisen pian edellisen reissun jälkeen lähdenkin uudelleen. Ja kuten tavallista, vaikka huomenna on lähtö, matkalaukku odottelee edelleen tyhjänä pakkaajaa :-)

   Kiitos, varmasti tulee mahtavaa!

   Poista