tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kevään muotia

Oli tänään olevinani ahkera ja (vihdoin) päädyin päivittämään vanhoja kuvia. Kuvia, jotka otin Englannissa olikohan se helmikuussa ja jotka jostain syystä tulivat tänne blogiin tosi pieninä ja onnettomina. Lupailin tuolloin, että päivitän kuvat järkevän kokoisiksi kunhan pääsen himaan kunnon koneelle ja tänään vihdoin ryhdyin tuumasta toimeen.


Jotain ilmeisesti tein väärin, koska tämä postaus ilmestyikin listan kärkeen eli uusimmaksi, vaikka tarkoituksena oli ainoastaan päivittää kuvat. Pöh. No mut ei se niin vaarallista ole, joten tässä uudestaan tuo helmikuinen postaus, tällä kertaa normaalin kokoisilla kuvilla. Ka kai nää kestää toisenkin kierroksen. Olkaapa hyvä siis!

********

Luksustavaratalojen mallinukkejen ihastelu on ulkomailla yksi lempiharrastuksistani. Eilen Selfridgesilla pääsin taas tätä harrastamaan ja otinkin muutaman kuvan mielestäni parhaista.

Tässä siis teillekin ihasteltavaksi!2 kommenttia:

 1. Vau mitä kuvia! Ja asuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania asuja kyllä! Tykkään kamalasti kierrellä luksustavaratalojen vaateosastoilla, yleensä ilman ostoaikeita ja vaan ihastella mallinukkeja.

   Mulla on yksi setti mallinukkekuvia vielä julkaisematta Saksilta Nykistä. Toivottavasti saan ne piakkoin tänne!

   Poista