maanantai 2. maaliskuuta 2015

Home sweet home

Kotona ollaan. Vähän kyllä väsyneinä, vaikka paluumatka menikin hyvin. Pyykkikone pyörii non stoppina ja itse makoilen sohvalla lohkeilleet kynsilakat kynsissä, kun en mitenkään oo jaksanut niitä putsata. Perus.

Paluumatka meni mukavasti ja myötätuulta oli sen verran, et lentoaikakin oli normaalia lyhyempi. Torkahtelin vähän lennon aikana, mutta kunnolla en saanut nukuttua, joten eilinen meni aika sumussa. Tänään olin jo normaalisti töissä, joten paluu arkeen tapahtui saman tien. Vaikka heti duuniin meneminen onkin vähän rasittavaa, ainakin rytmi kääntyy pakon edessä, kun ei voi haahuilla yökausia. Ja tää systeemi kyllä sopii mulle paremmin, joskus kesälomalla oon ollut viikkotolkulla väärässä rytmissä, kun ei oo ollut pakko herätä normaaliin aikaan.

Kuvassa vielä vikan päivän ostokset, jotka ei pusseista huolimatta olleet mitään ihmeellisiä, Henri Bendeliltä ostin meikkipussin ja Saksilta meikkejä, pussit oli vaan niin ihania, et kuvailin niitä hotellin aulassa lentokenttäkuljetusta odotellessa.

Lisää matkajuttuja on tulossa, kunhan tästä taas tokenen. Ihanaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti