keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Päivän asu ja elämää sotkun keskellä

Tiedättekö niitä kaameat keräilijät -ohjelmia? Niitä, missä ihmiset on keräilleet asuntoonsa niin paljon kamaa, että kulkemiseen on vain kapeita polkuja? Mä jotenkin symppaan viime aikaisten kokemusten perusteella niissä asunnoissa asuvia ihmisiä. Monen mutkan kautta nimittäin meilläkin on nyt lattioilla niin paljon romua, että heikompaa hirvittää.

Jääkaapin hajoaminen aloitti tän dominoefektin. Mulla on nimittäin parvekkeella säilytyslaatikko, jossa säilytän tyhjiä pulloja. Kun jääkaappikamat piti saada parvekkeelle, mun piti tyhjentää laatikko ja sen seurauksena meillä on kolme isoa kassillista tyhjiä pulloja. Olisin voinut viedä ne kauppaan, mutta säästän pullot yleensä kummitytölle palautettavaksi, koska hän saa niistä vähän taskurahaa. Tossa ne siis odottaa viikonloppua ja yhteistä kauppareissua.

Toinen homma on se, että ostettiin uusi mikro vanhan tilalle ja se vanha odottaa vientiä Kivikkoon, siis sinne kaatopaikalle, minne voi viedä kodin ongelmajätettä. Eikä siinä vielä mitään, mutta korttelin sisällä asuvilla, autottomilla äidillä ja siskolla oli sekalainen kokoelma hajonneita digibokseja ja leivänpaahtimia ja lupasin viedä ne samalla. No, täällä nekin nyt on.

Kaikkeen sotkuun hermostuneena päädyin vielä tyhjentelemään keittiön kaappeja hyödyttömiksi jääneistä astioista, ja ne taas odottaa kuljetusta äidille, hän on kun on menossa kirpparille vanhaa tavaraa myymään tässä lähiviikkojen aikana.

Kaiken tän sotkun keskellä duunivaatteina oon tyytynyt farkkuihin ja mahdollisimman helppoihin yläosiin, kuten valkoiseen neulepaitaan tänään.

Paita: FCUK, farkut: Aeropostale, kengät: Nine West

Onneksi kohta kuitenkin helpottaa. Huomenna lähtee mikrot ja muut kamat ja jääkaappikin pitäisi tulla maanantaina. Vähänkö oon onnellinen, kun ihan kohta kotikin näyttää kodilta ja keittiössä on jääkaappi, joka toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti