keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus

Vuoden vika päivä. Mummovaihde päällä voisin sanoa, että on kyllä ihan käsittämätöntä, millaista vauhtia vuodet nykyään menee. Olin ajatellut, että tekisin tänne blogiin jonkun vuosikatsauksen, sellaisen kysymys- ja vastaushommelin, mutta pikaisella silmäyksellä en löytänytkään mitään kivaa. Höh. 

2014 on kuitenkin ollut kiva vuosi, vaikka mitään ihmeellistä ei varmaan tapahtunutkaan. Tai ehkä ihmeellisintä oli palata koulun penkille, mut sekin on mennyt duunin ohessa vähän niinkuin huomaamatta. Töitä on ollut kamalasti, mutta ihania lomiakin muutama, erityisesti pidemmät reissut, viime talvena New York ja Karibia, kesällä Thaimaa ja syksyllä taas NYC. Ja tietty kesäviikonloppu kummitytön kanssa Tukholmassa.


Ensi vuodelta en odota mitään muutoksia myöskään, varmaan aika samoissa merkeissä mennään. Täällä blogissakin. Matkoja ja muita arkipäivän hommia. Uuden vuoden lupauksia en ajatellut tehdä, mutta toivon liikkuvani enemmän ja löhöileväni kotona vähemmän.

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille! Mahtavaa, että olette olleet mukana tän vuoden ja toivottavasti pysytte mukana jatkossakin! Ottakaahan lasi (tai kaksi) skumppaa uuden vuoden kunniaksi, niin mäkin aion tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti