maanantai 1. joulukuuta 2014

Maisemia Central Parkista

Katselin tänään meidän Nykin loman kuvia ja löysin vielä vikalta päivältä muutaman kuvan Central Parkista. Käväistiin nimittäin siellä vähän kävelemässä ennen lentokentälle lähtöä samalla kun imettiin itseemme vielä vähän kaupungin tunnelmaa. Näin pimeän päivän iloksi nämä kuvat ehkä sopivatkin, Nykissä oli lokakuussa vielä ihanan lämmintä, vaikka vikana päivänä olikin vähän pilvistä.

Ja tällaista siellä oli :-)
4 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia kuvia! Tuli välittömästi matkakuume :) En ole ikinä ihan tuohon vuodenaikaan ollut New Yorkissa, mutta ilmeisesti ainakin teillä säät suosivat niin, että voit suositella lokakuuta matkustuskuukaukaudeksi? Talvella kun siellä saattaa olla todella ikävän kylmät kelit, jos huono tuuri sattuu kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! En tiedä kuinka vaihtelevia lokakuun säät on, mutta meidän reissun aikaan oli vielä tosi kivat säät, varmaan noin parikymmentä astetta joka päivä. Eli tän kokemuksen perusteella suosittelen, tosin New York on kyllä aina ihana! Talvellakin, vaikka täytyy kyllä myöntää, että joskus kovimpien pakkasten ja kylmän tuulen aikana ihastus on koetuksella :-)

   Poista
 2. Moi, olen käynyt aina talvisin nykissä, ja kesällä olisi tarkoitus nyt suunnata sinne. Onko sinusta hullu ajatus? Vai onko kaupunki kesäisin tukahduttavan kuuma?
  T. Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, oon ollut Nykissä heinäkuussa muutaman kerran ja siellä on silloin kyllä tosi lämmin. Makuasiahan se tietenkin on, et mikä on liian kuuma, mutta mun mielestä kaupunki on tosi ihana kesälläkin. Eli ei oo mun mielestä tuhoon tuomittu ajatus, kaupungissa on vaikka mitä tekemistä kesällä ja metrolla hujauttaa Coney Islandille vajaassa tunnissa jos rantaelämää haluaa kokea.

   Syyskuussa sää on mun mielestä ehkä kaikkein miellyttävin, silloin on vielä lämmintä muttei enää tosi kuuma.

   Ihanaa matkaa teille!

   Poista