sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Mutanaamio

Mun pintakuivan ihon ikuinen ongelma on epäpuhtaudet, joita tuntuu kerääntyvän, vaikka kuinka naamaani hoidan. Ärsyttävää. Sen takia oonkin innokas kokeilemaan syväpuhdistavia naamioita. 

Jostain lehdestä bongasin Madaran uutuuden, mutamaskin, jonka luvattiin suorastaan imevän naamasta ylimääräisen öljyn, puhdistavan ja kirkastavan ihoa ja vähentävän näppylöiden syntyä. Kaupat tuli välittömästi. Oon aiemmin käyttänyt Madaran shampoita, joista oon tykännyt tosi paljon, joten sekin ehkä vaikutti.


Kaiken reissamisen, stressaamisen ja matkustamisen jälkeen kokeilin naamiota eilen. Tummanruskeaa mönjää levitettiin pitkin naamaa ja annettiin vaikuttaa. Muutamassa minuutissa naamio kuivui ryppyiseksi ihoakin vähän pisteli. Koska mun iho ei oo mitenkään erityisen herkkä, annoin naamion kuitenkin vaikuttaa täyden ajan eli 10 minuuttia ennen sen poispesemistä.

Ja toden totta, naamio vaikutti kyllä ainakin jotenkin. Iho näytti kirkkaammalta ja ihohuokoset pienemmiltä, mutta vielä näin päivän kokemuksella en osaa sanoa, puhdistuiko iho oikeasti. Testailen tätä varmasti kuitenkin säännöllisesti ja viimeistään seuraavalla kosmetologivisiitillä saan kuulla tuomion siitä, onko naamiolla ollut vaikutusta myös epäpuhtauksiin. Jatkoa siis seuraa.

Onko teillä kokemuksia tästä uutuudesta? Tai jo valmis luottotuote taistelussa mustapäitä vastaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti