keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Hulluja hommia

Hullarit alkoi taas ja tällä kertaa jotenkin yllättäen. Piipahdin Stockalla tapojeni mukaisesti heti aamulla ennen duuniin menoa, ihan vaan huomatakseni, että tavaratalo oli auennut jo seiskalta. Järkytys! Miten senkin ois voinut huomata, kun eihän tieto lukenutkaan kuin kissan korkuisilla kirjaimilla kuvaston kannessa :-D

Löysin kuitenkin mitä menin hakemaan eli pari käsipyyhettä ja yhden neulepaidan ja lisäksi kummitytölle toppatakin. Huomenna aion mennä katsomaan paria mekkoa, mutta siinä taitaa olla tän syksyn osalta kaikki.


Mulla on omastakin takaa ollut elämässä vähän hulluja päiviä, nimittäin mulla on ekan kouluduunin palautuspäivä perjantaina. Kyseessä on siis moniosainen tehtävä, joka palautetaan tutorille ja joka arvostellaan, mutta jonka arvosana ei (onneksi, voisi kai sanoa) vaikuta kurssin arvosteluun. Oon vielä sen kanssa tosi vaiheessa, joten huomenna varmaan menee useampi tunti sen parissa. Oon onneksi pysynyt joten kuten aikataulussa eli mitään ihmeellistä panikkia ei ole. Mutta ehtii tässä sekin vielä tulla. Hullun hommaa tää opiskelu(kin) :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti